Declaració de suport a Babord

AMB EL CONVENCIMENT que la unitat de les esquerres és la millor de les estratègies per transformar la societat actual mitjançant una política anticapitalista que afavoreixi les classes populars.

CONSCIENTS que la diversitat enriqueix el debat i construeix realitats més fortes, més sòlides, i duradores en el temps.

AMB LA DETERMINACIÓ d’apostar per un moviment ciutadà que fa sis anys que sacseja la nostra vila impulsant transformacions importants en la manera de fer política.

Les assemblees locals a Vilassar de Mar de la CUP, els Comuns i Som Alternativa manifestem el nostre suport a Babord, com a referent de la nostra acció local al poble i a la candidatura que aquest moviment presentarà a les properes eleccions municipals.

Animem, finalment, tots els vilassarencs i vilassarenques que comparteixin el desig d’una transformació del poble en clau d’esquerres a participar del projecte polític assembleari que representa Babord per continuar engrandint-lo en benefici d’un Vilassar de Mar viu, just i sostenible.

A Vilassar de Mar, tot a Babord!

 

Assemblees locals a Vilassar de Mar de:

CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR
CATALUNYA EN COMÚ
SOM VdM / SOM ALTERNATIVA

MAIG 2019