Elena López Luján encapçalarà la llista de Babord a les eleccions municipals a Vilassar de Mar

La candidatura municipalista ha anunciat que Elena López, regidora de l’actual grup municipal, serà la cap de llista a les eleccions de maig de 2023.

En un acte a la Plaça Tarradellas, el col·lectiu vilassarenc ha reivindicat que té l’experiència, el projecte, l’equip i la il·lusió necessàries per impulsar un canvi al poble i governar l’Ajuntament.

Aquest dissabte 28 de maig Babord, la candidatura d’esquerres de Vilassar de Mar, va celebrar un acte a la Plaça Tarradellas del municipi on va presentar part de l’equip que formarà part de la llista electoral a les pròximes eleccions municipals i va anunciar que Elena López, actual regidora de la formació a l’Ajuntament, serà la propera cap de llista i candidata a l’alcaldia. L’acte va constar d’un vermut amb activitats infantils, una arrossada popular amb productes ecològics i de quilòmetre zero, l’acte polític i l’actuació musical de Sunmorenao Trio.

El parlament el van realitzar la mateixa Elena López i Agnès Salat, que van reivindicar l’origen del col·lectiu i el seu funcionament assembleari, així com esbossar les línies generals de la proposta de Babord per a les pròximes eleccions municipals. “Tenim com a eixos prioritaris de la nostra acció política, temes en els quals anem treballant des de fa temps, dintre i fora de l’ajuntament, entre d’altres l’accés a l’habitatge en condicions de justícia i igualtat, la defensa del territori, l’urbanisme i la mobilitat sostenibles i la recuperació de l’espai públic per a les persones, la construcció d’un projecte educatiu i cultural de poble, la municipalització de serveis i equipaments municipals i la modernització i l’organització interna de l’ajuntament” van explicar.

Finalment, per continuar elaborant la proposta política i la candidatura, Babord ha convocat una assemblea oberta de treball el dissabte 9 de juliol al matí al Casal Popular Atzari.