Llista electoral 2019

Pau Arona Solé

Regidor des de 2017. Politòleg i Màster en Gestió Pública. Ha treballat en els àmbits de la consultoria per l'administració local i l'educació en el lleure. Membre del CP Atzari. Ha format part de l'Agrupament Escolta Intayllú i l'Assemblea de Joves de Vilassar de Mar.

Elena López Luján

Llicenciada en Dret i funcionària de la Generalitat. Ha treballat a diversos departaments. Actualment, cap de Servei a la Direcció General de Mitjans de Comunicació del departament de la Presidència. Participa a l'Assemblea Feminista de VdM i és membre de l'ANC.

Yabel Pérez i Moreno

Regidor des de 2016. Arquitecte, treballa a SostreCívic, una cooperativa d'habitatges en cessió d'ús. Ha participat dels AE Intayllú i Atzavara, i actualment està en l'estructura organitzativa d'Escoltes Catalans.Membre del CP Atzari i la Colla Castellera Capgrossos de Mataró.

Carles Soler Novàs

Pare de dues filles. Regidor des de 2015. Professional Autònom. Assessor en polítiques alimentàries municipals. Equip editor de la Revista Sobirania Alimentària i equip tècnic de l’Associació Menjadors Ecològics. Participa en el Grup de Consum Òlbia de Vilassar de Mar.

Gemma Altell Albajes

Psicòloga Social. Feminista. Especialista en drets socials, gènere i violències masclistes.25 anys d'experiència en gestió de serveis socials públics. Professora Màsters Universitat Barcelona. Opinadora a El Periódico. Feminismes a la Cadena SER.

Tamara Mateos Hippchen

Politòloga i Màster en Acció Social. Ha treballat en ajuntaments i entitats del tercer sector, en projectes amb joves i població migrada/refugiada. Membre del CP Atzari, l’Ass. Feminista de VdM i la Xarxa d’Habitatge del Baix Maresme.

Júlia Suriol Corbera

Regidora de novembre 2018 a desembre 2019. Politòloga i Màster en Intervenció Psicosocial.Ha participat a l’AE Intayllú i al moviment estudiantil. Membre del CP Atzari, el col·lectiu transfeminista Histèrika Lilith i l’Assemblea Feminista de VdM.

Jordi Bartolí i Almera

Pare de dos fills. Regidor entre 2011-2015. Llicenciat en Ciències Ambientals i tècnic municipal en l'àmbit de la gestió de residus i neteja viària. Milita a ICV des de fa anys i forma part del grup motor de Catalunya en Comú a Vilassar de Mar.

Sílvia Llobet i Font

Llicenciada en Història de l'Art i Diplomada en conservació i restauració de béns culturals. Implicada tant a nivell laboral com associatiu en la conservació del patrimoni cultural. Membre de l’assemblea CUP de Vilassar de Mar i participa al Grup de Consum Òlbia.

Sergi Vera Ponte

Ambientòleg i Màster en Planificació i Polítiques per les Ciutats i el Medi Ambient. Consultor ambiental. Ha format part de l’Agrupament Escolta Atzavara i del club de futbol U.E. Vilassar de Mar. Ha sigut monitor d’extraescolars i anglès al Vaixell Burriac.

Marta Flores Coll

Mestra, doctora en Psicologia de l’Educació. Formadora del professorat en l’àmbit de l'aprenentatge entre iguals i l’escola inclusiva. Professora associada a la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB i Cap d’Àrea Acadèmica de la Fundació Pere Tarrés. Membre de l’Assemblea Feminista de VdM i del CP Atzari.

Luard Silvestre i Castelló

Diplomat en Magisteri d'Educació infantil. Actualment fent de mestre a Argentona. Vinculat des de jove a l'esquerra independentista, primer a Maulets i des de fa anys a la CUP.

Marta Clar Ballesteros

Psicòloga social especialitzada en feminismes d'àmbit local. Vaig ocupar el lloc de cap de servei de feminismes a l'Ajuntament de Badalona amb l'equip de la Dolors Sabater. Actualment treballo al Departament d'Educació amb temes de convivència i violències masclistes. Participo a l'Assemblea Feminista de VdM.

Bernat Casares Juanola

Músic. Llicenciat en interpretació de jazz i música moderna. Professor a l'Aula de Música des del 2011. Participa a grups de música com El Veïnat i és pianista a diverses corals de la comarca. Ha format part de l'Agrupament Escolta Intayllú i l'Assemblea de Joves.

Eudald Tenías Tenas

Veí del Barato. Actualment estudiant de dret a la Universitat de Barcelona. Ha estudiat a l'escola Pérez Sala i a l'institut Pere Ribot. Així com jugat a futbol al FS Vilassar de Mar i a la UE Vilassar de Mar.

Marga Carceller Martín

Enginyera Tècnica Agrícola. Consultora ambiental i especialista en paisatge urbà. 28 anys d’experiència en projectes i seguiments ambientals del sector públic. Actualment directora dels serveis mediambientals de la Fundació Fupar per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Eduard Truco Pérez

Informàtic jubilat, ha treballat a TMB els darrers 30 anys. Membre de CCOO des de la dictadura, ha participat a l'agrupació local del PSC durant 20 anys.

Vinyet Penyarroya Marsal

Estudiant de fotografia. Feminista, ha participat a assemblees feministes, ha format part de l'Assemblea de Joves de Vilassar de Mar, de l’agrupament escolta Intayllú i és membre del Casal Popular Atzari.

Àlex Borreguero Borràs

Pare. Sindicalista i membre del Comitè d'Empresa per CGT Catalunya. CFGM de disseny i construcció en fusta. Actualment teleoperador precari a un grup assegurador. Va ser cap a l'agrupament escolta Intayllú. Col·labora com a voluntari amb entitats de caire social i d'ajuda a la immigració. Creu que, -els petits canvis, són poderosos-.

Marina Jordan López

Regidora de 2015 a 2017. Treballa a una empresa cooperativa de Vilassar de Mar. Ha estat vinculada durant molts anys al moviment escolta local i nacional i és sòcia del Casal Popular Atzari.

Sep Labarta Gallemí

Administratiu Jubilat. Ha estat monitor. Grup Penja-ases, Grup Cultural Patronat, Membre del “Piri”. Socialista de tota la vida, regidor i excandidat a l’alcaldia pel PSC.

Suplents:

Martí Casares i Roca
Elisabet Gil Escribano
Enric Juste Noe
Gemma Fernández de Retana Cairol
Carlos Afonso Lobato
Guillermo Londner Sack
Anna Aymerich Matarin
Antoni Plans i Lladós
Esther Rosselló Viñas
José Vargas Fernández

Amb el suport de tot un equip de gent que treballen des de les comissions, assemblees i altres llocs i activitats on participa Babord.