vagafeminista_logo.jpg

Babord

Alternativa d'esquerres de Vilassar de Mar

 
euro tag rosa

Pressupost
municipal 2018

3 prioritats,
20 propostes

icon 02

L' associació

Ideari, codi ètic, estatuts i comptes de l'associació

icon 01

Babord a
l'ajuntament

Eleccions 2015 (programa candidatura...), regidores, mocions presentades

icon 03

Comissions
temàtiques

Activitats de cada comissió: Territori-sostenibilitat, finances, drets socials, participació, educació ... 

► Articles recents publicats a la web de Babord

VAGA FEMINISTA: Treballant per reduir les desigualtats de gènere

L'article dels grups municipals d'aquest mes de març 2018 és sobre “Què es pot fer des de l'Ajuntament per reduir les desigualtats de gènere”, tema triat per la regidora no adscrita. Aquí podeu llegir l'escrit que ha fet Babord al respecte.

Read more

Resum del ple municipal del 15/03/2018

Dijous 15 de març es va celebrar el ple municipal ordinari. Podeu escoltar l'àudio del ple a: http://www.ivoox.com/24560602 i l'àudio de la valoració que ha fet Babord a Ràdio Vilassar: https://soundcloud.com/user-79218745/balanc-babord-ple-150318. En aquest ple hi van assistir 19 regidores (faltava la regidora no adscrita i un dels regidors de C's). Per tant, les votacions eren sobre 19 enlloc de sobre 21.

Read more

Pressuposts 2018: Execució dels compromisos signats pel govern municipal

Babord va abstenir-se en la votació dels pressuposts municipals pel 2018 fruit d'un acord signat amb l'alcalde pel qual el govern municipal es compromet a dur a terme 21 actuacions proposades per Babord. En aquest document trobareu una taula de seguiment dels compromisos (de les 21 actuacions i 42 indicadors): quins s'han complert, quins no i quins estan pendents.

Continueu llegint ...

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes