mobilitat_banner_5.jpg

 

infografia mobilitat p1
Hem editat un document gràfic on resumim els 5 eixos que Babord defensa dins del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) de Vilassar de Mar (enllaç al document).

Us el podeu imprimir el document en un DINA4 a doble cara i si el talleu al llarg tindreu dos exemplars per regalar a altres persones interessades en la mobilitat (també el podeu compartir per les xarxes).

Si voleu conèixer el 5 eixos de Babord per una mobilitat sostenible, podeu consultar aquest article de Babord 

Ens movem per Vilassar de Mar!

i altres documents elaborats per la Comissió de Territori i Sostenibilitat de Babord.

 
mobilitat icon 

Ens movem per
Vilassar de Mar!

El pla de mobilitat
urbana sostenible

icon 02

L' associació

Ideari, codi ètic, estatuts i comptes de l'associació

icon 01

Babord a
l'ajuntament

Eleccions 2015 (programa candidatura...), regidores, mocions presentades

icon 03

Comissions
temàtiques

Activitats de cada comissió: Territori-sostenibilitat, finances, drets socials, participació, educació ... 

► Articles recents publicats a la web de Babord

Resum del ple municipal del 15/06/2017

El passat 15 de juny es va celebrar el ple municipal ordinari.

Podeu escoltar la gravació de les intervencions al ple a http://www.ivoox.com/ple-ordinari-dijous-15-juny-de-audios-mp3_rf_19300304_1.html.

En aquest resum, farem una valoració dels aspectes més destacats del ple. També la podeu escoltar a https://soundcloud.com/user-79218745/balanc-ple-babord-15062017.

Read more

5 eixos per una mobilitat sostenible (infografia)

Babord ha editat un document gràfic on resumim els 5 eixos que defensem per al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) de Vilassar de Mar.

Us el podeu imprimir en un DINA4.

Read more

Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) es va presentar el passat dia 23 de maig. Babord ha tingut una participació destacada en la Taula de Mobilitat i en l'elaboració del Pla. Ara s'obre un període de participació (massa breu, insuficient) on la ciutadania podrà fer aportacions (fins el 10 de juny!!!). Perquè pugueu participar, us expliquem què és el pla i us destaquem alguns aspectes clau.

Continueu llegint ...

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes