llibertat_presos.jpg

Babord inicia un cicle de xerrades i debat sobre sobirania alimentària, econòmica, financera, feminista... El cicle s'agrupa sota el títol "Guanyem sobiranies: construïm república des dels municipis".

El primer acte serà sobre sobirania alimentària. Es farà20180503 acte sobiranies

el dijous 3 de maig a les 19h a la Sala Galbany (carrer Sant Roc, Vilassar de Mar)

amb el títol "Com defensar la sobirania alimentària" i comptarà amb la participació de

  • Nani Moré (Associació de Menjadors Ecològics),
  • Yago Calbet (dinamitzador agroalimentari)
  • Pep Riera (pagès i activista sindical i polític

El segon acte està previst pel 23 de maig 6 de juny i tractarà de sobirania i feminisme. Comptarà amb la participació del grup Histèrika Lilith de Vilassar de Mar i la Gemma Altell. A més estem pendents de confirmar la participació de la Sílvia Aldavert.

El tercer acte està previst pel juny i es centraria en la sobirania econòmica i financera.

A mida que confirmem les dates i ponents dels actes us anirem informant dels detalls.

icon 02

L' associació

Ideari, codi ètic, estatuts i comptes de l'associació

icon 01

Babord a
l'ajuntament

Eleccions 2015 (programa candidatura...), regidores, mocions presentades

icon 03

Comissions
temàtiques

Activitats de cada comissió: Territori-sostenibilitat, finances, drets socials, participació, educació ... 

► Articles recents publicats a la web de Babord

La política municipal vista amb ulls d’infants

Aquí podeu llegir l'article municipal de desembre de 2018 escrit per Babord. Respon al tema triat per Gent per Vilassar de Mar: "La política municipal vista amb ulls d'infants".

Read more

Moció pel dret a l’empadronament

Al ple municipal del 20 de desembre el Grup Municipal de Babord presenta una moció sobre el dret a l'empadronament amb l'objectiu de facilitar aquest tràmit a totes les persones residents a Vilassar de Mar

Read more

Sobre el "butlletí especial: anàlisi i situació del deute municipal"

El passat Novembre l’Ajuntament de Vilassar de Mar va publicar un butlletí municipal especial sota el títol Anàlisi i situació del deute municipal. De nou, i seguint dinàmiques d’anteriors governs, veiem que s’utilitza un mitjà de comunicació públic per difondre els èxits del govern municipal i sense cap mena de crítica al respecte. És a dir, una eina de propaganda dels partits que integren el govern però amb diners municipals. Esperem que això no sigui una mostra de l’estratègia de l’actual govern per a la campanya electoral del mes de maig. Quants butlletins especials més té previst el govern?

Estem d’acord que es parli del deute municipal, que s’informi de la gestió que s’ha fet i que es doni informació transparent i clara sobre la situació del fons municipals. Ara bé, no compartim la manera com es dóna la informació. Una informació sesgada i amb la qual se’n fa un ús interessat dels resultats obtinguts. Entre d’altres temes, s’obvia que encara hi ha deutes per resoldre, no s’informen ni es recorden els resultats de l’auditoria, ni tampoc es diu res de la complexa situació de Can Vives i on s’oculta la realitat en la qual es troba. Cap menció als resultats aconseguits gràcies als acords signats amb Babord i cap espai on es doni la visió crítica de la resta dels grups municipals que formen el consistori.

Voleu continuar així?

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes