llibertat_presos.jpg

Babord inicia un cicle de xerrades i debat sobre sobirania alimentària, econòmica, financera, feminista... El cicle s'agrupa sota el títol "Guanyem sobiranies: construïm república des dels municipis".

El primer acte serà sobre sobirania alimentària. Es farà20180503 acte sobiranies

el dijous 3 de maig a les 19h a la Sala Galbany (carrer Sant Roc, Vilassar de Mar)

amb el títol "Com defensar la sobirania alimentària" i comptarà amb la participació de

  • Nani Moré (Associació de Menjadors Ecològics),
  • Yago Calbet (dinamitzador agroalimentari)
  • Pep Riera (pagès i activista sindical i polític

El segon acte està previst pel 23 de maig 6 de juny i tractarà de sobirania i feminisme. Comptarà amb la participació del grup Histèrika Lilith de Vilassar de Mar i la Gemma Altell. A més estem pendents de confirmar la participació de la Sílvia Aldavert.

El tercer acte està previst pel juny i es centraria en la sobirania econòmica i financera.

A mida que confirmem les dates i ponents dels actes us anirem informant dels detalls.

icon 02

L' associació

Ideari, codi ètic, estatuts i comptes de l'associació

icon 01

Babord a
l'ajuntament

Eleccions 2015 (programa candidatura...), regidores, mocions presentades

icon 03

Comissions
temàtiques

Activitats de cada comissió: Territori-sostenibilitat, finances, drets socials, participació, educació ... 

► Articles recents publicats a la web de Babord

Comunicat sobre l'acte institucional de commemoració de l'1 d'Octubre

Qui va defensar les urnes i qui va fer possible la votació el dia 1 d’octubre va ser la organització i autogestió del poble. Per aquest motiu cap partit es pot fer seva aquesta victòria.

Aquests dies s’estan fent actes recordant el primer aniversari. El protagonisme ha de ser de la gent, del poble i no de partits o governs. Per això no entenem ni compartim que el govern de Vilassar de Mar hagi organitzat, de forma unilateral, un acte buscant aquest protagonisme que no li pertoca.

Per la dignitat del poble. Així no!

Resum del ple municipal del 20/09/2018

Dijous 20 de Setembre es va celebrar el ple municipal ordinari de Setembre. Podeu escoltar l'àudio del ple al següent enllaç: https://www.ivoox.com/28767525. En aquest ple es va donar la presa de possessió de la regidora del grup Demòcrata Sònia Sudrià. Per tant, tornàvem a ser 21 regidores.

Read more

Moció per declarar el municipi zona lliure de paradisos fiscals

Al ple municipal del 21 de juny de 2018 els grups municipals de Vilassar de Mar Sí que Pot/Sí Puede i Babord han presentat una moció per declarar el municipi zona lliure de paradisos fiscals. La moció ha quedat aprovada per 9 vots a favor (VdMSqP, Babord, PSC, C's i regidora no adscrita), 7 abstencions (GxV i ERC) i 5 en contra (grup Demòcrata).

Read more

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes