llibertat_presos.jpg

Aquesta tardor viurem una renovació de l'equip de regidores de Babord.

Quan vam iniciar la legislatura teníem clar que el relleu entre regidors seria una de les característiques de la nostra manera de fer política.

No som polítics professionals i creiem que això és un valor que ens dóna major capacitat d'empatia amb la gent que representem. Alhora, Babord, som un col•lectiu format per persones del poble que també vivim les mateixes problemàtiques que molta altra gent: precarietat laboral, dificultats per accedir a l'habitatge a Vilassar de Mar, conciliació familiar, etc. Aquesta situació implica plantejar-nos mecanismes per poder compatibilitzar aquesta realitat amb l'activitat a l'Ajuntament que van més enllà de com s'ha entès la política tradicional.

A Babord funcionem de manera assembleària, les decisions es prenen de forma col•lectiva i no depenen de personalismes. Les persones regidores fan la seva feina acompanyades per l'assemblea i per diferents comissions, especialment la comissió de suport municipal, encarregada de l'estratègia política a l'ajuntament i de donar suport a l’equip de regidores en la preparació dels plens. Això fa que els qui participem activament a Babord siguem coneixedors del funcionament de la dinàmica política municipal cosa que ens permet afrontar amb garanties processos de relleu del grup municipal com els que tindran lloc durant els propers mesos.

Així doncs, la Marina Jordan i en Luard Silvestre deixaran el seu càrrec i en el seu lloc s'incorporaran en Pau Arona i la Júlia Suriol.

Volem agrair la feina feta per la Marina i en Luard i reconèixer el seu compromís amb el poble. Al mateix temps, desitgem sort al Pau i la Júlia, qui juntament amb els actuals regidors tindran el repte de ser la veu de Babord a l'Ajuntament en aquesta segona part de la legislatura.

A Vilassar de Mar continua sent temps de canvis i amb aquest relleu dels nostres càrrecs públics a Babord seguim amb força renovada per intentar fer-los possibles.

Tot a Babord!

Tot a Babord!

 
avatar whatsapp jotambe 

25-N #JOTAMBÉ

Per a l'eliminació
de la violència
envers les dones.

icon 02

L' associació

Ideari, codi ètic, estatuts i comptes de l'associació

icon 01

Babord a
l'ajuntament

Eleccions 2015 (programa candidatura...), regidores, mocions presentades

icon 03

Comissions
temàtiques

Activitats de cada comissió: Territori-sostenibilitat, finances, drets socials, participació, educació ... 

► Articles recents publicats a la web de Babord

Manifest 25-N: per a l'eliminació de la violència envers les dones

El 25 de novembre és el dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Babord s'ha adherit al manifest unitari d'aquest 25 de novembre de 2017 i cridem a la participació en els actes organitzats a Vilassar de Mar per Viladona i altres col·lectius. I podeu participar en la campanya #JOTAMBÉ.

Continueu llegint ...

Resum del ple municipal del 24/10/2017

Dimarts 24 d'Octubre es va celebrar un ple extraordinari i urgent per aturar la suspensió de l'autonomia de Catalunya. Podeu llegir un resum extens de la sessió a: http://vilassarradio.cat/el-ple-aprova-la-mocio-per-aturar-la-suspensio-de-lautonomia-de-catalunya/; o consultar l'àudio de tota la sessió plenària a: http://www.ivoox.com/ple-extraordinari-i-urgent-del-dimarts-24-d-octubre-audios-mp3_rf_21682435_1.html. Si voleu escoltar la valoració que en va fer Babord, aquí teniu el tall de veu: https://soundcloud.com/user-79218745/babord-balanc-ple-24102017.

Read more

Resum del ple municipal del 19/10/2017

El passat dijous es va celebrar un ple municipal ordinari. Podeu escoltar l'àudio del ple a: http://www.ivoox.com/ple-ordinari-del-dijous-19-octubre-2017-audios-mp3_rf_21570127_1.html i l'àudio de la valoració que ha fet Babord a: https://soundcloud.com/user-79218745/babord-balanc-ple-19102018

Read more

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes