14 Abril Llibertat Presos

Aquesta tardor viurem una renovació de l'equip de regidores de Babord.

Quan vam iniciar la legislatura teníem clar que el relleu entre regidors seria una de les característiques de la nostra manera de fer política.

No som polítics professionals i creiem que això és un valor que ens dóna major capacitat d'empatia amb la gent que representem. Alhora, Babord, som un col•lectiu format per persones del poble que també vivim les mateixes problemàtiques que molta altra gent: precarietat laboral, dificultats per accedir a l'habitatge a Vilassar de Mar, conciliació familiar, etc. Aquesta situació implica plantejar-nos mecanismes per poder compatibilitzar aquesta realitat amb l'activitat a l'Ajuntament que van més enllà de com s'ha entès la política tradicional.

A Babord funcionem de manera assembleària, les decisions es prenen de forma col•lectiva i no depenen de personalismes. Les persones regidores fan la seva feina acompanyades per l'assemblea i per diferents comissions, especialment la comissió de suport municipal, encarregada de l'estratègia política a l'ajuntament i de donar suport a l’equip de regidores en la preparació dels plens. Això fa que els qui participem activament a Babord siguem coneixedors del funcionament de la dinàmica política municipal cosa que ens permet afrontar amb garanties processos de relleu del grup municipal com els que tindran lloc durant els propers mesos.

Així doncs, la Marina Jordan i en Luard Silvestre deixaran el seu càrrec i en el seu lloc s'incorporaran en Pau Arona i la Júlia Suriol.

Volem agrair la feina feta per la Marina i en Luard i reconèixer el seu compromís amb el poble. Al mateix temps, desitgem sort al Pau i la Júlia, qui juntament amb els actuals regidors tindran el repte de ser la veu de Babord a l'Ajuntament en aquesta segona part de la legislatura.

A Vilassar de Mar continua sent temps de canvis i amb aquest relleu dels nostres càrrecs públics a Babord seguim amb força renovada per intentar fer-los possibles.

Tot a Babord!

Tot a Babord!

icon 02

L' associació

Ideari, codi ètic, estatuts i comptes de l'associació

icon 01

Babord a
l'ajuntament

Eleccions 2015 (programa candidatura...), regidores, mocions presentades

icon 03

Comissions
temàtiques

Activitats de cada comissió: Territori-sostenibilitat, finances, drets socials, participació, educació ... 

► Articles recents publicats a la web de Babord

MOCIÓ PEL DRET A L’HABITATGE

El grup municipal de Babord presentem una moció pel dret a l'habitatge al ple del 21 de juny de 2018. 

Read more

Un nou model econòmic basat en l'economia social i cooperativa

Com es pot construir des de baix una realitat radicalment diferent, basada en unes finances ètiques i solidàries?
A qui beneficia el deute i la corrupció? A les elits econòmiques o a les classes populars?
És possible un nou model econòmic basat en l'economia social i cooperativa?

En relació a l'acte de Sobirania econòmica (15 de juny 2018) de Babord, us adjuntem algunes idees.

Continueu llegint ...

Acte "Sobirania econòmica" 15 de juny a les 18h

Què entenem per sobirania econòmica? Des dels municipis, es poden dur a terme polítiques econòmiques que siguin transformadores?

Dins del cicle "Guanyem sobiranies: construïm república des dels municipis", aquest divendres 15 de juny a les 18 h a la Sala Galbany (carrer Sant Roc) fem l'acte "Sobirania econòmica" amb la participació de la Iolanda Fresnillo, experta en auditoria i polítiques comunitàries i membre del col·lectiu Ekona i l' Ismael Hernández Adell, coordinador de la Càtedra d'Economia Social del Tecnocampus i ​membre de l’Ateneu Cooperatiu del Maresme.

Continueu llegint ...

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes