llibertat_presos.jpg

El passat dijous es va celebrar un ple municipal ordinari. Podeu escoltar l'àudio del ple a: http://www.ivoox.com/ple-ordinari-del-dijous-19-octubre-2017-audios-mp3_rf_21570127_1.html i l'àudio de la valoració que ha fet Babord a: https://soundcloud.com/user-79218745/babord-balanc-ple-19102018

Al principi del ple, va prendre possessió del càrrec de regidor en Pau Arona, en substitució de la Marina Jordan com a representant de Babord al consistori.

A la part resolutiva, es va aprovar la modificació de les ordenances fiscals 2018, i el refinançament parcial de 2M d'€ de la SA municipal. Pel que fa a les ordenances vam votar a favor perquè s'havien incorporat moltes de les esmenes que havíem presentat a la comissió i que havíem estat treballant, tot i que creiem que haurien de permetre poder votar les ordenances per separat i no en bloc per afavorir el debat. Respecte el refinançament, vam votar en contra doncs, com defensem en cada ocasió, aquestes operacions haurien de realitzar-se, en tot cas, un cop coneguts els resultats de l'auditoria. També es van aprovar les bases reguladores de subvencions per autònoms i PIMES. Nosaltres ens vam abstenir ja que no vam poder treballar-les i, per poder fer esmenes posteriors sense entorpir la seva aprovació, vam creure que era el més convenient.

A la part de control, es van presentar tres mocions. Una de VdMSqP per adherir-nos a la Xarxa Estatal Local d'entitats locals de compostatge, en la qual vam votar a favor però altertant que hauríem de valorar el nivell d'implicació a aquestes xarxes perquè en el cas de la Xarxa de Municipis per l'Economia Solidària no sabíem si l'Ajuntament hi havia participat alguna vegada i si e n'estaven extraient resultats. Malgrat el vot favorable, es va rebutjar per 7 vots a favor (Babord, PSC i VdMSqP) i 14 en contra (CiU, ERC, GxVdM i C's). També es van presentar dues mocions conjuntes, una en defensa de l'escola catalana i l'altra per exigir la llibertat dels Jordis. Ambdues van ser aprovades: la primera per 19 vots a favor i els 2 contraris de C's; i la segona per 17 vots a favor, 2 abstencions del PSC i els 2 vots contraris de C's.

Per últim, es va donar compte de la renúncia per part del regidor de Babord, Luard Silvestre. Gràcies per la feina, Luard!

 

 

 
avatar whatsapp jotambe 

25-N #JOTAMBÉ

Per a l'eliminació
de la violència
envers les dones.

icon 02

L' associació

Ideari, codi ètic, estatuts i comptes de l'associació

icon 01

Babord a
l'ajuntament

Eleccions 2015 (programa candidatura...), regidores, mocions presentades

icon 03

Comissions
temàtiques

Activitats de cada comissió: Territori-sostenibilitat, finances, drets socials, participació, educació ... 

► Articles recents publicats a la web de Babord

Manifest 25-N: per a l'eliminació de la violència envers les dones

El 25 de novembre és el dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Babord s'ha adherit al manifest unitari d'aquest 25 de novembre de 2017 i cridem a la participació en els actes organitzats a Vilassar de Mar per Viladona i altres col·lectius. I podeu participar en la campanya #JOTAMBÉ.

Continueu llegint ...

Resum del ple municipal del 24/10/2017

Dimarts 24 d'Octubre es va celebrar un ple extraordinari i urgent per aturar la suspensió de l'autonomia de Catalunya. Podeu llegir un resum extens de la sessió a: http://vilassarradio.cat/el-ple-aprova-la-mocio-per-aturar-la-suspensio-de-lautonomia-de-catalunya/; o consultar l'àudio de tota la sessió plenària a: http://www.ivoox.com/ple-extraordinari-i-urgent-del-dimarts-24-d-octubre-audios-mp3_rf_21682435_1.html. Si voleu escoltar la valoració que en va fer Babord, aquí teniu el tall de veu: https://soundcloud.com/user-79218745/babord-balanc-ple-24102017.

Read more

Resum del ple municipal del 19/10/2017

El passat dijous es va celebrar un ple municipal ordinari. Podeu escoltar l'àudio del ple a: http://www.ivoox.com/ple-ordinari-del-dijous-19-octubre-2017-audios-mp3_rf_21570127_1.html i l'àudio de la valoració que ha fet Babord a: https://soundcloud.com/user-79218745/babord-balanc-ple-19102018

Read more

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes