20190406_capcalera_presentacio_candidatura3.jpg

20190119 acte feminisme
S'acosten les eleccions municipals 2019 i volem fer un resum de quatre anys de Babord a l'oposició destacant els aspectes essencials

Vam obrir les finestres per airejar la casa

  • Vam fer fora el govern que va portar el poble a un deute del 170% del pressupost de l’Ajuntament.
  • La transparència s’ha instal·lat al consistori, impulsant l’auditoria de la SA Municipal i permetent que en el consell d’administració de la SA Municipal hi participi tota l'oposició, així com a la Junta de Govern Local i les seves comissions.
  • Per primer cop hem aprovat un pla de mobilitat sostenible i transformador per recuperar espai públic per les persones i el seu benestar.
  • Hem promogut els pressupostos participatius i l’aprovació d’unes bases generals que seran el marc per edicions futures, amb més pes de la població en la presentació i discussió de propostes.
  • Hem portat al ple problemàtiques sobre habitatge, aconseguint la moratòria de pisos turístics, destinant el 30% de nova construcció o rehabilitació integral a habitatges de protecció oficial i amb prioritat pel lloguer social, o que es declari el nostre municipi àrea subjecte als drets de tanteig i retracte a favor de l’Ajuntament.
  • 20160416 mobilitat sostenibleHem introduït propostes feministes com el Recorregut amb Perspectiva de Gènere per la Festa Major 2018.
  • Hem impulsat l’elaboració d’una diagnosi dels usos de la zona agrícola, que ha de servir per fer un pla que preservi i impulsi el sector agrícola cap a un model de sobirania alimentària pel territori.

En aquest enllaç podeu consultar  les mocions presentades al ple municipal per Babord en aquest anys.

webpage icon pink

Web de la
campanya

Eleccions municipals 2019

icon 02

L' associació

Ideari, codi ètic, estatuts i comptes de l'associació

icon 01

Babord a
l'ajuntament

Regidores, mocions presentades, eleccions 2015  i 2019 (programa candidatura...)

icon 03

Comissions
temàtiques

Activitats de cada comissió: Territori-sostenibilitat, finances, drets socials, participació, educació ... 

► Articles recents publicats a la web de Babord

CUP, Comuns i Som Alternativa donen suport a Babord

Les assemblees locals de la CUP, Catalunya en Comú i Som VdM/Som Alternativa han fet una declaració de suport a Babord per a les eleccions municipals de 26 de maig de 2019.

Continueu llegint ...

Vídeos i audios de la campanya electoral

Us presentem els vídeos i àudios que hem fet a Babord per a la campanya de les eleccions municipals 2019.

Continueu llegint ...

Babord 2019: 35 propostes per a 7 eixos programàtics.

Després d’uns mesos treballant el programa en comissions temàtiques i jornades obertes a la població, us presentem 35 propostes destacades del programa de Babord per a la legislatura que ve (2019-2023). Ha estat fruit d'uns quants mesos de treball en comissions temàtiques i jornades obertes a la població.

Continueu llegint ...

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes