20190406_capcalera_presentacio_candidatura3.jpg

[Us reproduïm el comunicat de les assemblees locals de la CUP, Comuns i Som Alternativa]

Declaració de suport a Babord

AMB EL CONVENCIMENT que la unitat de les esquerres és la millor de les estratègies per transformar la societat actual mitjançant una política anticapitalista que afavoreixi les classes populars.

CONSCIENTS que la diversitat enriqueix el debat i construeix realitats més fortes, més sòlides, i duradores en el temps.

AMB LA DETERMINACIÓ d’apostar per un moviment ciutadà que fa sis anys que sacseja la nostra vila impulsant transformacions importants en la manera de fer política.

Les assemblees locals a Vilassar de Mar de la CUP, els Comuns i Som Alternativa manifestem el nostre suport a Babord, com a referent de la nostra acció local al poble i a la candidatura que aquest moviment presentarà a les properes eleccions municipals.

Animem, finalment, tots els vilassarencs i vilassarenques que comparteixin el desig d’una transformació del poble en clau d’esquerres a participar del projecte polític assembleari que representa Babord per continuar engrandint-lo en benefici d’un Vilassar de Mar viu, just i sostenible.

A Vilassar de Mar, tot a Babord!

 

Assemblees locals a Vilassar de Mar de:

CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR

CATALUNYA EN COMÚ

SOM VdM / SOM ALTERNATIVA 

 

 

 

 

 cup logo    catalunya en comu logo2  somalternativa logo
webpage icon pink

Web de la
campanya

Eleccions municipals 2019

icon 02

L' associació

Ideari, codi ètic, estatuts i comptes de l'associació

icon 01

Babord a
l'ajuntament

Regidores, mocions presentades, eleccions 2015  i 2019 (programa candidatura...)

icon 03

Comissions
temàtiques

Activitats de cada comissió: Territori-sostenibilitat, finances, drets socials, participació, educació ... 

► Articles recents publicats a la web de Babord

CUP, Comuns i Som Alternativa donen suport a Babord

Les assemblees locals de la CUP, Catalunya en Comú i Som VdM/Som Alternativa han fet una declaració de suport a Babord per a les eleccions municipals de 26 de maig de 2019.

Continueu llegint ...

Vídeos i audios de la campanya electoral

Us presentem els vídeos i àudios que hem fet a Babord per a la campanya de les eleccions municipals 2019.

Continueu llegint ...

Babord 2019: 35 propostes per a 7 eixos programàtics.

Després d’uns mesos treballant el programa en comissions temàtiques i jornades obertes a la població, us presentem 35 propostes destacades del programa de Babord per a la legislatura que ve (2019-2023). Ha estat fruit d'uns quants mesos de treball en comissions temàtiques i jornades obertes a la població.

Continueu llegint ...

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes