Babord treballa per unes polítiques avançades i progressistes de participació, pel foment del teixit econòmic social i cooperatiu, per la remunicipalització dels serveis, per la defensa del territori i del medi ambient, i per un poble socialment just que defensi els sectors més desafavorits i vetlli per una educació pública i de qualitat (consulteu el nostre programa).
A les eleccions municipals de maig de 2015, 1581 persones van votar la nostra candidatura: vam ser la 3ª llista més votada, amb 4 representants a l'ajuntament (consulteu els resultats).
En el ple d'investidura, vam votar a favor de l'alcalde actual a fi de promoure un canvi. Però no tenim cap altre acord amb el govern actual, i estem a l'oposició, on busquem acords amb els diferents grups per modificar l'actual municipalisme, per construir un projecte de poble d'acord amb el nostre programa, i perquè es faci una política des de baix i per a la majoria.
El treball de Babord a l'ajuntament el desenvolupa la comissió de suport municipal de Babord. Aquesta comissió està formada per les persones que representen Babord a l'Ajuntament (regidores, membres del consell d'administració de la societat municipal...) i una persona d'enllaç per cadascuna de les altres comissions. Podeu consultar les activitats d'aquesta comissió en aquest enllaç.

Pròxim ple: consulteu l'agenda

bar lila gradient

Articles recents de la comissió de suport municipal

La neteja que escasseja

L'article municipal del mes de desembre parla sobre "la neteja que escasseja", tema triat per Convergència i Unió. Podeu llegir què n'opinen la resta de grups municipals a la web de l'Ajuntament (aneu a l'enllaç).

I si ens qüestionem les externalitzacions? Llegiu la reflexió de Babord.

Continueu llegint ...

Valoració del ple de 17/11/2016

El ple municipal del dia 17 de novembre va aprovar unes bases per a la concessió de subvencions a entitats esportives, una moció de suport al pla de mobilitat del Maresme, i una de suport al referèndum. Va rebutjar, però la creació d'un consell d'igualtat a Vilassar de Mar.

En la notícia ampliada podeu llegir una valoració més detallada i escoltar-la en un fitxer d'audio.

Continueu llegint...

Tenen avui sentit les societats municipals?

Sí, si el seu objectiu és donar un servei al veïnat vilassarenc, com gestionar la recollida de residus o el transport municipal. Però ens oposem, això també, a l’ús que els anteriors equips de govern han donat a la Societat Municipal de Promocions Urbanes S.A., un ens que fins ara ha operat com una promotora immobiliària embarcant-se en projectes faraònics amb els diners de totes i en plena crisi del sector de la construcció.

Read more

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes