20190406_capcalera_presentacio_candidatura3.jpg

Aquesta tardor viurem una renovació de l'equip de regidores de Babord.

Quan vam iniciar la legislatura teníem clar que el relleu entre regidors seria una de les característiques de la nostra manera de fer política.

No som polítics professionals i creiem que això és un valor que ens dóna major capacitat d'empatia amb la gent que representem. Alhora, Babord, som un col•lectiu format per persones del poble que també vivim les mateixes problemàtiques que molta altra gent: precarietat laboral, dificultats per accedir a l'habitatge a Vilassar de Mar, conciliació familiar, etc. Aquesta situació implica plantejar-nos mecanismes per poder compatibilitzar aquesta realitat amb l'activitat a l'Ajuntament que van més enllà de com s'ha entès la política tradicional.

A Babord funcionem de manera assembleària, les decisions es prenen de forma col•lectiva i no depenen de personalismes. Les persones regidores fan la seva feina acompanyades per l'assemblea i per diferents comissions, especialment la comissió de suport municipal, encarregada de l'estratègia política a l'ajuntament i de donar suport a l’equip de regidores en la preparació dels plens. Això fa que els qui participem activament a Babord siguem coneixedors del funcionament de la dinàmica política municipal cosa que ens permet afrontar amb garanties processos de relleu del grup municipal com els que tindran lloc durant els propers mesos.

Així doncs, la Marina Jordan i en Luard Silvestre deixaran el seu càrrec i en el seu lloc s'incorporaran en Pau Arona i la Júlia Suriol.

Volem agrair la feina feta per la Marina i en Luard i reconèixer el seu compromís amb el poble. Al mateix temps, desitgem sort al Pau i la Júlia, qui juntament amb els actuals regidors tindran el repte de ser la veu de Babord a l'Ajuntament en aquesta segona part de la legislatura.

A Vilassar de Mar continua sent temps de canvis i amb aquest relleu dels nostres càrrecs públics a Babord seguim amb força renovada per intentar fer-los possibles.

Tot a Babord!

Tot a Babord!

bar lila gradient

Articles recents de la comissió de suport municipal

Aturada la concessió de llicències per a pisos turístics

El 17 de juliol de 2018 va començar la moratòria d'un any que atura la concessió de llicències per a pisos turístics a Vilassar de Mar. La moratòria demana per Babord es fa per desenvolupar un pla especial urbanístic que reguli els usos en sòl residencial i limiti el nombre de pisos turístics.
Aquesta només és una petita passa davant la greu problemàtica per accedir a l'habitatge que pateix la població de Vilassar de Mar.

Continueu llegint ...

Babord renova el seu grup municipal

Aquesta tardor viurem una renovació de l'equip de regidores de Babord.

Quan vam iniciar la legislatura teníem clar que el relleu entre regidors seria una de les característiques de la nostra manera de fer política.

Read more

El grup municipal Babord de Vilassar de Mar fem costat als alcaldes i alcaldesses compromeses amb l'organització del referèndum d'autodeterminació

Vist el Decret d’Alcaldia de 7 de setembre de 2017 de ple suport al Referèndum per l’autodeterminació de Catalunya convocat pel proper 1 d’octubre.

Davant dels requeriments judicials adreçats als alcaldes i alcaldesses que han comunicat al Govern de la Generalitat el seu compromís amb l’organització del Referèndum d’Autodeterminació, el grup municipal BABORD vol manifestar el següent:

  1. Donem suport a l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, i a tots els alcaldes i alcaldesses compromesos amb l’organització del Referèndum d’Autodeterminació, atès que ho fan amb lleialtat institucional amb el Govern de Catalunya i d’acord amb les lleis aprovades pel Parlament de Catalunya.
  2. Rebutgem la instrumentalització política de l’aparell judicial amb finalitat partidistes. I considerem que la repressió judicial adreçada contra el 75% dels alcaldes de Catalunya és una vulneració inadmissible dels drets democràtics de la ciutadania.
  3. El Grup Municipal de BABORD assumim solidàriament, junt amb tots els alcaldes i alcaldesses,la responsabilitat de donar compliment al mandat democràtic del Parlament de Catalunya i, en aquest sentit, ens comprometem a realitzar totes les accions que estiguin al nostre abast per tal de poder assegurar l’organització del Referèndum de l’1 d’octubre a Vilassar de Mar.
  4. Fem una crida a la mobilització i a la participació massiva i pacífica de la ciutadania en el Referèndum d’Autodeterminació de l’1 d’octubre.

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes