20190406_capcalera_presentacio_candidatura3.jpg

apartment turisticEl 17 de juliol de 2018 va començar la moratòria d'un any que atura la concessió de llicències per a pisos turístics a Vilassar de Mar. Aquesta és una mesura molt important davant l'augment dels preus de lloguer i la disminució de l'oferta d'aquests habitatges al nostre municipi. És una petita victòria després de mesos de pressió política i social.

La mesura dóna resposta a la moció que va presentar Babord el passat mes de febrer (text de la moció) i que va ser aprovada pel ple municipal. La moratòria respon també al punt 14è de l'acord de pressupostos de 2018 que Babord va signar amb el govern actual (encara que arriba amb un mes i escaig de retard). Podeu fer un seguiment d'aquest i altres acords en aquest enllaç.

La moratòria ha de permetre el desenvolupament d'un pla especial urbanístic que reguli els usos en sòl residencial i limiti el nombre pisos turístics.
De totes formes, aquesta només és una petita passa davant la greu problemàtica per accedir a l'habitatge que pateix la població de Vilassar de Mar. Esperem que ben aviat es facin efectius la resta d'acords sobre habitatge i creixi també la mobilització social.

Seguim endavant!

bar lila gradient

Articles recents de la comissió de suport municipal

Aturada la concessió de llicències per a pisos turístics

El 17 de juliol de 2018 va començar la moratòria d'un any que atura la concessió de llicències per a pisos turístics a Vilassar de Mar. La moratòria demana per Babord es fa per desenvolupar un pla especial urbanístic que reguli els usos en sòl residencial i limiti el nombre de pisos turístics.
Aquesta només és una petita passa davant la greu problemàtica per accedir a l'habitatge que pateix la població de Vilassar de Mar.

Continueu llegint ...

Babord renova el seu grup municipal

Aquesta tardor viurem una renovació de l'equip de regidores de Babord.

Quan vam iniciar la legislatura teníem clar que el relleu entre regidors seria una de les característiques de la nostra manera de fer política.

Read more

El grup municipal Babord de Vilassar de Mar fem costat als alcaldes i alcaldesses compromeses amb l'organització del referèndum d'autodeterminació

Vist el Decret d’Alcaldia de 7 de setembre de 2017 de ple suport al Referèndum per l’autodeterminació de Catalunya convocat pel proper 1 d’octubre.

Davant dels requeriments judicials adreçats als alcaldes i alcaldesses que han comunicat al Govern de la Generalitat el seu compromís amb l’organització del Referèndum d’Autodeterminació, el grup municipal BABORD vol manifestar el següent:

  1. Donem suport a l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, i a tots els alcaldes i alcaldesses compromesos amb l’organització del Referèndum d’Autodeterminació, atès que ho fan amb lleialtat institucional amb el Govern de Catalunya i d’acord amb les lleis aprovades pel Parlament de Catalunya.
  2. Rebutgem la instrumentalització política de l’aparell judicial amb finalitat partidistes. I considerem que la repressió judicial adreçada contra el 75% dels alcaldes de Catalunya és una vulneració inadmissible dels drets democràtics de la ciutadania.
  3. El Grup Municipal de BABORD assumim solidàriament, junt amb tots els alcaldes i alcaldesses,la responsabilitat de donar compliment al mandat democràtic del Parlament de Catalunya i, en aquest sentit, ens comprometem a realitzar totes les accions que estiguin al nostre abast per tal de poder assegurar l’organització del Referèndum de l’1 d’octubre a Vilassar de Mar.
  4. Fem una crida a la mobilització i a la participació massiva i pacífica de la ciutadania en el Referèndum d’Autodeterminació de l’1 d’octubre.

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes