20190406_capcalera_presentacio_candidatura3.jpg

El dissabte 6 d'abril de 2019, a l'espai exterior del Museu de la Marina, vam presentar la candidatura de Babord a les eleccions municipals de 2019. Com recull Vilassar Radio, "davant d’unes 150 persones, Babord va fer, aquest dissabte, una exhibició de musculatura política".

Encarem unes eleccions decisives

El 26 de maig hi ha eleccions municipals a Vilassar de Mar. Babord, la confluència d’esquerres que fa quatre anys va sacsejar l’escenari polític vilassarenc trencant dues legislatures de majoria absoluta convergent i possibilitant un canvi de govern, hem decidit tornar-nos a presentar.

El balanç d’aquesta legislatura ens deixa amb la satisfacció d’algunes conquestes aconseguides però amb l’evidència que l’actual govern ha fet una gestió continuista, sense donar resposta als principals reptes i problemàtiques del nostre poble. Aquest context ens situa com l’única alternativa capaç de liderar l’ajuntament des d’una perspectiva transformadora. Per això volem governar.

La política municipal no pot estar orientada a favor d’una minoria de poder i Babord volem ser un punt d’inflexió a aquesta dinàmica. Cal posar la vida i els interessos de les majories socials al centre. Un Vilassar per viure’l. Dret al poble.

Només podrem canviar la realitat local des de la ciutadania. Perquè aconseguir aquests canvis implica trencar inèrcies i tocar privilegis. Per això t’interpel·lem, per això et necessitem. Perquè aquests canvis només seran possibles amb la teva implicació. Abans, durant i després del 26 de maig.

La candidatura de Babord i objectius

Qui portarà la teva veu a l’Ajuntament?

Babord som una candidatura que aglutina gent diversa i té el suport de les agrupacions locals de la CUP, Catalunya en Comú i Som Alternativa.  catalunya en comu logo2 somalternativa logo cup logo

 

Et presentem les 11 primeres persones que encapçalem la llista. Un equip potent per portar la teva veu a l’Ajuntament que té al costat molta més gent del poble treballant colze a colze.

  Candidatura Babord 2019  
  D'esquerra a dreta: Pau Arona, Marta Flores, Yabel Pérez, Elena López, Carles Soler, Sílvia Llobet, Sergi Vera, Gemma Altell, Tamara Mateos, Jordi Bartrolí i Luard Silvestre.  

 

VILASSAR DE MAR, FES-TE SENTIR   perquè

  • Abordem l’accés a l’habitatge a Vilassar de Mar. Incrementem el parc de lloguer social.
  • Defensem les escoles públiques del poble i posem la cultura i les arts al servei d'un projecte de vila educadora.
  • Recuperem espai públic per a les persones. Prioritzem el transport públic, a peu i en bicicleta.
  • Promovem el sector agrícola i preservem-lo de la massificació urbanística.
  • Incorporem la perspectiva de gènere en l’acció municipal. Desenvolupem accions preventives i d'atenció a les violències masclistes.
  • Apoderem la població sobre els seus drets socials. Garantim-los des de l’ajuntament atenent la diversitat.
  • Establim canals de participació real en la política municipal. Promovem la cultura de la rendició de comptes.
  • Treballem des del municipi en la construcció d’una República Catalana independent al servei de les classes populars.

Articles recents de les eleccions 2019

CUP, Comuns i Som Alternativa donen suport a Babord

Les assemblees locals de la CUP, Catalunya en Comú i Som VdM/Som Alternativa han fet una declaració de suport a Babord per a les eleccions municipals de 26 de maig de 2019.

Continueu llegint ...

Vídeos i audios de la campanya electoral

Us presentem els vídeos i àudios que hem fet a Babord per a la campanya de les eleccions municipals 2019.

Continueu llegint ...

Babord 2019: 35 propostes per a 7 eixos programàtics.

Després d’uns mesos treballant el programa en comissions temàtiques i jornades obertes a la població, us presentem 35 propostes destacades del programa de Babord per a la legislatura que ve (2019-2023). Ha estat fruit d'uns quants mesos de treball en comissions temàtiques i jornades obertes a la població.

Continueu llegint ...

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes