20190406_capcalera_presentacio_candidatura3.jpg

20190119 acte feminisme
S'acosten les eleccions municipals 2019 i volem fer un resum de quatre anys de Babord a l'oposició destacant els aspectes essencials

Vam obrir les finestres per airejar la casa

  • Vam fer fora el govern que va portar el poble a un deute del 170% del pressupost de l’Ajuntament.
  • La transparència s’ha instal·lat al consistori, impulsant l’auditoria de la SA Municipal i permetent que en el consell d’administració de la SA Municipal hi participi tota l'oposició, així com a la Junta de Govern Local i les seves comissions.
  • Per primer cop hem aprovat un pla de mobilitat sostenible i transformador per recuperar espai públic per les persones i el seu benestar.
  • Hem promogut els pressupostos participatius i l’aprovació d’unes bases generals que seran el marc per edicions futures, amb més pes de la població en la presentació i discussió de propostes.
  • Hem portat al ple problemàtiques sobre habitatge, aconseguint la moratòria de pisos turístics, destinant el 30% de nova construcció o rehabilitació integral a habitatges de protecció oficial i amb prioritat pel lloguer social, o que es declari el nostre municipi àrea subjecte als drets de tanteig i retracte a favor de l’Ajuntament.
  • 20160416 mobilitat sostenibleHem introduït propostes feministes com el Recorregut amb Perspectiva de Gènere per la Festa Major 2018.
  • Hem impulsat l’elaboració d’una diagnosi dels usos de la zona agrícola, que ha de servir per fer un pla que preservi i impulsi el sector agrícola cap a un model de sobirania alimentària pel territori.

En aquest enllaç podeu consultar  les mocions presentades al ple municipal per Babord en aquest anys.

Articles recents de les eleccions 2019

CUP, Comuns i Som Alternativa donen suport a Babord

Les assemblees locals de la CUP, Catalunya en Comú i Som VdM/Som Alternativa han fet una declaració de suport a Babord per a les eleccions municipals de 26 de maig de 2019.

Continueu llegint ...

Vídeos i audios de la campanya electoral

Us presentem els vídeos i àudios que hem fet a Babord per a la campanya de les eleccions municipals 2019.

Continueu llegint ...

Babord 2019: 35 propostes per a 7 eixos programàtics.

Després d’uns mesos treballant el programa en comissions temàtiques i jornades obertes a la població, us presentem 35 propostes destacades del programa de Babord per a la legislatura que ve (2019-2023). Ha estat fruit d'uns quants mesos de treball en comissions temàtiques i jornades obertes a la població.

Continueu llegint ...

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes