20190406_capcalera_presentacio_candidatura3.jpg

20190119 acte feminisme
S'acosten les eleccions municipals 2019 i volem fer un resum de quatre anys de Babord a l'oposició destacant els aspectes essencials

Vam obrir les finestres per airejar la casa

  • Vam fer fora el govern que va portar el poble a un deute del 170% del pressupost de l’Ajuntament.
  • La transparència s’ha instal·lat al consistori, impulsant l’auditoria de la SA Municipal i permetent que en el consell d’administració de la SA Municipal hi participi tota l'oposició, així com a la Junta de Govern Local i les seves comissions.
  • Per primer cop hem aprovat un pla de mobilitat sostenible i transformador per recuperar espai públic per les persones i el seu benestar.
  • Hem promogut els pressupostos participatius i l’aprovació d’unes bases generals que seran el marc per edicions futures, amb més pes de la població en la presentació i discussió de propostes.
  • Hem portat al ple problemàtiques sobre habitatge, aconseguint la moratòria de pisos turístics, destinant el 30% de nova construcció o rehabilitació integral a habitatges de protecció oficial i amb prioritat pel lloguer social, o que es declari el nostre municipi àrea subjecte als drets de tanteig i retracte a favor de l’Ajuntament.
  • 20160416 mobilitat sostenibleHem introduït propostes feministes com el Recorregut amb Perspectiva de Gènere per la Festa Major 2018.
  • Hem impulsat l’elaboració d’una diagnosi dels usos de la zona agrícola, que ha de servir per fer un pla que preservi i impulsi el sector agrícola cap a un model de sobirania alimentària pel territori.

En aquest enllaç podeu consultar  les mocions presentades al ple municipal per Babord en aquest anys.

Articles recents de les eleccions 2019

700 gràcies: candidatura presentada!

Al llarg de la setmana del 7 al 13 d'abril vam fer la campanya de recollida de signatures per a la presentació de Babord com agrupació d'electors. Vam recollir més de 700 signatures. Per tant, us donem 700 vegades les gràcies per el suport i la col·laboració. 700 gràcies!!

Continueu llegint ...

Web de Babord per a les municipals 2019

Ens estem preparant per a les eleccions municipals de 2019 i hem inaugurat una web de Babord específica per a la campanya. Ja pots visitar-la a https://2019.babord.cat

Continueu llegint...

Què hem fet en 4 anys i amb 4 representants a l’oposició?

S'acosten les eleccions municipals 2019 i volem fer un breu balanç de quatre anys de Babord a l'oposició. Vam fer fora el govern de CiU, hem impulsat l'auditoria de la Societat Anònima Municipal, un pla de mobilitat, propostes feministes, uns pressuposts participatius, l'inventari d'usos de la zona agrícola, propostes sobre habitatge...

Read more

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes