20190406_capcalera_presentacio_candidatura3.jpg

Qui portarà la teva veu a l’Ajuntament?  Et presentem les persones que formen la llista de Babord per a les eleccions municipals de 2019. Un equip potent que compta amb un grup molt més ampli de gent que els fem costat i treballem plegats pel poble. 

pau arona 250x300

 

Pau Arona Solé

  elena lopez 250x300

 

Elena López Luján

  yabel perez 250x300

 

Yabel Pérez i Moreno

  carles soler 251x300

 

Carles Soler Novà

Regidor des de 2017. Politòleg i Màster en Gestió Pública. Ha treballat en els àmbits de la consultoria per a l'administració local i l'educació en el lleure. Membre del Casal Popular Atzari. Ha format part de l'Agrupament Escolta Intayllú i l'Assemblea de Joves de Vilassar de Mar.   Llicenciada en Dret i funcionària de la Generalitat. Ha treballat a diversos departaments. Actualment, cap de servei a la Direcció General de Mitjans de Comunicació del Departament de la Presidència. Participa a l'Assemblea Feminista de VdM i és membre de l'ANC.    Regidor des de 2016. Arquitecte, treballa a SostreCívic, una cooperativa d'habitatges en cessió d'ús. Ha participat dels agrupaments escoltes Intayllú i Atzavara, i actualment està en l'estructura organitzativa d'Escoltes Catalans. Membre del Casal Popular Atzari i la Colla Castellera Capgrossos de Mataró.    Pare de dues filles. Regidor des de 2015. Professional autònom. Assessor en polítiques alimentàries municipals. Membre de l'equip editor de la revista Sobirania Alimentària i l'equip tècnic de l’Associació Menjadors Ecològics. Participa en el Grup de Consum Òlbia de Vilassar de Mar. 

 

 

           
gemma altell 251x300

Gemma Altell Albajes

  tamara mateos 251x300

Tamara Mateos Hippchen

  juliasuriol 251x300

Júlia Suriol Corbera

  jordi bartoli 251x300

Jordi Bartolí i Almera

Psicòloga Social. Feminista. Especialista en drets socials, gènere i violències masclistes. Vint-i-cinc anys d'experiència en gestió de serveis socials públics. Professora de màsters a la Universitat Barcelona. Opinadora a El Periódico. Feminismes a la Cadena SER.   Politòloga i màster en Acció Social. Ha treballat en ajuntaments i entitats del tercer sector, en projectes amb joves i població migrada/refugiada. Membre del Casal Popular Atzari, l’Assemblea Feminista de VdM i la Xarxa d’Habitatge del Baix Maresme.    Regidora de novembre de 2018 a desembre de 2019. Politòloga i màster en Intervenció Psicosocial. Ha participat a l’agrupament escolta Intayllú i al moviment estudiantil. Membre del Casal Popular Atzari, el col·lectiu transfeminista Histèrika Lilith i l’Assemblea Feminista de VdM.    Pare de dos fills. Regidor entre 2011 i 2015. Llicenciat en Ciències Ambientals i tècnic municipal en l'àmbit de la gestió de residus i neteja viària. Milita a ICV des de fa anys i forma part del grup motor de Catalunya en Comú a Vilassar de Mar. 

 

 

           
Sílvia Llobet i Font

Sílvia Llobet i Font

  Sergi Vera Ponte

Sergi Vera Ponte

  Marta Flores Coll

Marta Flores Coll

  Luard Silvestre i Castelló

Luard Silvestre i Castelló

Llicenciada en Història de l'Art i diplomada en Conservació i Restauració de Béns Culturals. Implicada en la conservació del patrimoni cultural tant en l'àmbit laboral com associatiu. Membre de l’assemblea de la CUP de Vilassar de Mar i participa al Grup de Consum Òlbia.   Ambientòleg i màster en Planificació i Polítiques per a les Ciutats i el Medi Ambient. Consultor ambiental. Ha format part de l’Agrupament Escolta Atzavara i del club de futbol U.E. Vilassar de Mar. Ha sigut monitor d’extraescolars i anglès al Vaixell Burriac.    Mestra, doctora en Psicologia de l’Educació. Formadora del professorat en l’àmbit de l'aprenentatge entre iguals i l’escola inclusiva. Professora associada a la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB i Cap de l’Àrea Acadèmica de la Fundació Pere Tarrés. Membre de l’Assemblea Feminista de VdM i del Casal Popular Atzari.    Diplomat en Magisteri d'Educació Infantil. Actualment fent de mestre a Argentona. Vinculat des de jove a l'esquerra independentista, primer a Maulets i des de fa anys a la CUP. 

 

 

           
Marta Clar Ballesteros   Bernat Casares Juanola   Eudald Tenías Tenas   Marga Carceller Martín
Psicòloga social especialitzada en feminismes d'àmbit local. Vaig ocupar el lloc de cap de servei de feminismes a l'Ajuntament de Badalona amb l'equip de la Dolors Sabater. Actualment treballo al Departament d'Educació amb temes de convivència i violències masclistes. Participo a l'Assemblea Feminista de VdM.   Músic. Llicenciat en interpretació de jazz i música moderna. Professor a l'Aula de Música des del 2011. Participa a grups de música com El Veïnat i és pianista a diverses corals de la comarca. Ha format part de l'Agrupament Escolta Intayllú i l'Assemblea de Joves.    Veí del Barato. Actualment estudiant de dret a la Universitat de Barcelona. Ha estudiat a l'escola Pérez Sala i a l'institut Pere Ribot. Així com jugat a futbol al FS Vilassar de Mar i a la UE Vilassar de Mar.     Enginyera Tècnica Agrícola. Consultora ambiental i especialista en paisatge urbà. 28 anys d’experiència en projectes i seguiments ambientals del sector públic. Actualment directora dels serveis mediambientals de la Fundació Fupar per a persones amb discapacitat intel·lectual.

 

 

           

 eduard truco y

Eduard Truco Pérez

   Vinyet Penyarroya Marsal    Àlex Borreguero Borràs  

marina jordan s

Marina Jordan López

Informàtic jubilat, ha treballat a TMB els darrers 30 anys. Membre de CCOO des de la dictadura, ha participat a l'agrupació local del PSC durant 20 anys.

  Estudiant de fotografia. Feminista, ha participat a assemblees feministes, ha format part de l'Assemblea de Joves de Vilassar de Mar, de l’agrupament escolta Intayllú i és membre del Casal Popular Atzari.   Pare. Sindicalista i membre del Comitè d'Empresa per CGT Catalunya. CFGM de disseny i construcció en fusta. Actualment teleoperador precari a un grup assegurador. Va ser cap a l'agrupament escolta Intayllú. Col·labora com a voluntari amb entitats de caire social i d'ajuda a la immigració. Creu que, "els petits canvis, són poderosos".   Regidora de 2015 a 2017. Treballa a una empresa cooperativa de Vilassar de Mar. Ha estat vinculada durant molts anys al moviment escolta local i nacional i és sòcia del Casal Popular Atzari.

 

 

           

sep labarta p

Sep Labarta Gallemí

 

 marti casares g

Martí Casares i Roca

   Elisabet Gil Escribano   Enric Juste Noe
** 

Administratiu Jubilat.

Ha estat monitor. Grup Penja-ases, Grup Cultural Patronat, Membre del “Piri”. Socialista de tota la vida, regidor i excandidat a l’alcaldia pel PSC.

  ** 

Mestre i llicenciat en Pedagogia. Tècnic docent al Departament d’Ensenyament.  Militant d’ICV i de CCOO des de fa anys. Ha estat director d’escola i ha escrit diversos llibres de text.

       Pare de dues filles. Llicenciat en Comunicació Audiovisual. Realitzador de documentals, programes de televisió i audiovisuals de temàtica social i cultural. Membre de la Plataforma de Cinema de Vilassar de Mar.

 

 

           
Gemma Fernández de Retana Cairol    Carlos Afonso Lobato    Guillermo Londner Sack   Anna Aymerich Matarin
Graduada en disseny i màster en màrqueting i xarxes socials, exerceixo la meva professió a la Universitat de Barcelona com a tècnica de comunicació. Implicada en els moviments associatius de Vilassar, en l'àmbit veïnal i en defensa de l'escola pública.            

 

 

           

antoni plans v Antoni Plans i Lladós

   Esther Rosselló Viñas    José Vargas Fernández    
** 

Enginyer industrial jubilat.

Membre del grup de fotografia “Una Mirada Particular” de Viladona. Activista ecologista, ha estat membre dels

col·lectius GAP i DEPANA.

  ** Enginyer Tècnic Agrícola. Membre del Grup de Consum Òlbia i del PIRI.   ** Militant d'ICV. Fundador i promotor de Vilassar Televisió.    Amb el suport de tot un equip de gent que treballen des de les comissions, assemblees i altres llocs i activitats on participa Babord.
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             

 

 

 

 

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes