20190406_capcalera_presentacio_candidatura3.jpg

plens

Els plens municipals ordinaris es celebren el tercer dijous de cada mes (17/03/2016; 21/04/2016 etc.). També hi ha plens extraordinaris que es convoquen per motius concrets.

L'ordre del dia del ple i els assumptes tractats es poden consultar en la web de l'ajuntament (enllaç als ordres del dia). Les actes es publiquen una vegada s'han aprovat (un mes més tard) i també es poden consultar en la web de l'ajuntament (enllaç a les actes). La composició del ple us la expliquem en la secció Qui és quí a l'ajuntament de la web de Babord i també la podeu trobar en la web de l'ajuntament.

Les mocions presentades per Babord les podeu consultar en la nostra web (enllaç a les mocions).

Si voleu escoltar tot el desenvolupament del ple, podeu escoltar l'enregistrament d'audio que publica Vilassar Ràdio en aquest enllaç.

A més, des de Babord acostumem a publicar un resum dels plens on destaquem els aspectes que trobem més rellevants. Ací podeu trobar una llista dels resums publicats segons la data del ple:

     

 

 

   

 

 

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes