El Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversió (en anglès Transatlantic Trade and Investment Partnership o TTIP ) "son una sèrie de negociacions comercials, la majoria secretes, entre la Unió Europea i els EUA" segons el diari britànic The Independent (podeu llegir l'article original en aquest enllaç). D'acord amb aquesta font, "el TTIP reduirà les barreres reguladores per al gran comerç, i [reduirà també] aspectes com les lleis de seguretat alimentària, la legislació mediambiental, les regulacions bancàries i els poders sobirans de les nacions. Com diu John Hilary, és «un assalt de les corporacions multinacionals a les societats europea i nord-americana»".

La setmana del 8 al 15 d'octubre va ser la setmana de la lluita social, la qual es va centrar en el TTIP i Acords Comercials (Tardor En Resistència Ni CETA ni TTIP). En aquesta línia, des de Babord volíem organitzar un acte el divendres 14 d'octubre per expressar la nostra oposició al TTIP i altres acords comercials similars, però, degut a la situació d'excepcionalitat en què es va trobar Vilassar de Mar a causa de les pluges torrencials, aquest acte es va posposar.

Finalment, l'acte serà el divendres 4 de novembre a les 18h al centre social Mossèn Galbany, de Vilassar de Mar (C/ St. Roc, 2-6).

Hi haurà taules temàtiques sobre drets laborals, sanitat, model agrícola i sobirania econòmica. Farem dos torns i podreu participar en aquells dos àmbits que més us interessin.

També hi haurà un espai de dinamització infantil perquè pugueu assistir-hi en família i els infants participin d'activitats preparades.

Després, podrem seguir amb una birratertúlia al Casal Popular Atzari!

Us hi esperem!

  20161104 cartell ttip 2016 

bar lila gradient

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes