El proper dissabte, 14 de maig, la Xarxa d'Inclusió Social de Vilassar de Mar organitza una xerrada-debat sobre la situació de les persones refugiades i la vergonyosa resposta que està donant a aquesta crisi la Unió Europea, que justament aquesta setmana celebrava el dia de la germanor i la pau dels països europeus.  

Participaran de la xerrada representants de tres col·lectius -Acció Solidària i Logística, Creu Roja i Proactiva- que estan treballant en aquest àmbit, des de la intervenció sobre el terreny, al mar o en els camps de refugiades, fins a la gestió dels procesos d'acollida a casa nostra.

L'acte es realitzarà a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch i començarà a les 10.30h, amb una primera ronda d'intervenciones de les persones convidades, seguida d'una taula rodona oberta a les preguntes del públic.

Durant la xerrada hi haurà un espai infantil a dinamitzat pels agrupaments escoltes Intayllú i Atzavara (a partir de 6 anys) i la Biblioteca Municipal (0 a 6 anys).

20160514 xis refugiats

 

La Xarxa d'Inclusió Social (XIS) és un òrgan de l'Ajuntament, creat l'any 2015, des del qual es volen treballar diferents temes socials a la vila, i on hi ha representats els grups polítics, treballadors/es de l'Ajuntament i algunes de les entitats socials del poble. Des de Babord animem a participar a les entitats o col·lectius que hi puguin estar interessades, per tal de que la XIS esdevingui un veritable espai de trobada i treball conjunt de l'àmbit social.

bar lila gradient

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes