Construïm des d’una perspectiva feminista
L'ideari de Babord assenyala com a objectiu la transformació el poble i la societat des d'una perspectiva d'esquerres i de gènere.
Creiem fermament que cal construir les bases d'una societat equitativa i justa des d’aquesta perspectiva feminista, i de manera transversal. La nostra activitat com a associació vol incorporant la perspectiva de gènere a la política municipal per tal d’avançar en la superació de les desigualtats existents.
Apostem perquè Vilassar de Mar esdevingui un poble lliure de violències de gènere, lliure de qualsevol tipus de discriminació i, per això, vetllarem per la defensa dels drets sexuals de totes les persones amb especial sensibilitat cap els col·lectius LGTBI a través de la lluita contra l’heteronormativitat i el binarisme sexual.

bar lila gradient

Articles recents de la comissió de feminisme i igualtat

Març: mes radicalment feminista

Escrit de Babord relatiu al 8 de març on reflexionem sobre què pot aportar l'anàlisi feminista a la millora del funcionament intern dels col·lectius. Com a exemple pràctic, us expliquem com va anar la nostra jornada de formació del dia 2 de març i els aspectes principals que vam treballar.

Continueu llegint...

Participem en el 8 de març

Aquest 8 de març Babord us convida a participar en les activitats que duran a terme diferents col·lectius de Vilassar de Mar. I us convidem a llegir

Continueu llegint...

DONA I “CULTUR(es)”

“Al llarg de la història, Anònim va ser una dona”.

Virgínia Wolf

I tot i que ara (ja) no som (tan) anònimes, continuem estant en una situació inferior quant al reconeixement i el tracte.

Fa uns dies, en un diari digital, hem llegit una entrevista a una alcaldessa d’una població important. Surt en unes fotos molt ‘artístiques’ però gens alineades amb el contingut de l’entrevista. I ens preguntem: si fos un home, li haurien fet aquest tipus de fotos?

Continueu llegint ...

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes