Construïm des d’una perspectiva feminista
L'ideari de Babord assenyala com a objectiu la transformació el poble i la societat des d'una perspectiva d'esquerres i de gènere.
Creiem fermament que cal construir les bases d'una societat equitativa i justa des d’aquesta perspectiva feminista, i de manera transversal. La nostra activitat com a associació vol incorporant la perspectiva de gènere a la política municipal per tal d’avançar en la superació de les desigualtats existents.
Apostem perquè Vilassar de Mar esdevingui un poble lliure de violències de gènere, lliure de qualsevol tipus de discriminació i, per això, vetllarem per la defensa dels drets sexuals de totes les persones amb especial sensibilitat cap els col·lectius LGTBI a través de la lluita contra l’heteronormativitat i el binarisme sexual.

bar lila gradient

Articles recents de la comissió de feminisme i igualtat

Construïm feminismes: perspectiva de gènere a les polítiques municipals (acte; 19/01/2019)

L'objectiu de Babord és la transformació del poble i la societat des d'una perspectiva d'esquerres i de gènere. Per això vam organitzar la jornada Construïm Feminismes: la perspectiva de gènere a les polítiques municipals, el passat 19 de gener de 2019.  Vam comptar amb la participació de la Marta Clar i la Gemma Altell que van mostrar-nos experiències d'aplicació de la perspectiva de gènere en l'ambit municipal.

Continueu llegint ...

Acte "Volem república i serà feminista" 6 de juny a les 19h

En un mon globalitzat dominat per les grans corporacions, quin poder de decisió tenim? Els petits canvis individuals o col·lectius poden tenir el seu efecte. Babord va iniciar al maig el cicle "Guanyem sobiranies: construïm república des dels municipis".

El dimecres 6 de juny a les 19 h en els jardins de Can Bisa fem l'acte "Volem república i serà feminista" amb la participació de la Sílvia Aldavert,  la Gemma Altell i el col·lectiu Histèrika Lilith.

Continueu llegint ...

Rutes amb perspectiva de gènere

El dijous 10 de maig a les 18 h a la Plaça de l'Ajuntament està programada l'activitat "Creem Recorregut en perspectiva de gènere". Era una activitat reclamada per la  comissió de Justícia de Gènere de Babord que va ser inclosa en l'acord de pressuposts municipals 2018 (punt 17 de l'acord).

Continueu llegint ...

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes