Construïm des d’una perspectiva feminista
L'ideari de Babord assenyala com a objectiu la transformació el poble i la societat des d'una perspectiva d'esquerres i de gènere.
Creiem fermament que cal construir les bases d'una societat equitativa i justa des d’aquesta perspectiva feminista, i de manera transversal. La nostra activitat com a associació vol incorporant la perspectiva de gènere a la política municipal per tal d’avançar en la superació de les desigualtats existents.
Apostem perquè Vilassar de Mar esdevingui un poble lliure de violències de gènere, lliure de qualsevol tipus de discriminació i, per això, vetllarem per la defensa dels drets sexuals de totes les persones amb especial sensibilitat cap els col·lectius LGTBI a través de la lluita contra l’heteronormativitat i el binarisme sexual.

bar lila gradient

Articles recents de la comissió de feminisme i igualtat

VAGA FEMINISTA: Treballant per reduir les desigualtats de gènere

L'article dels grups municipals d'aquest mes de març 2018 és sobre “Què es pot fer des de l'Ajuntament per reduir les desigualtats de gènere”, tema triat per la regidora no adscrita. Aquí podeu llegir l'escrit que ha fet Babord al respecte.

Read more

Manifest 25-N: per a l'eliminació de la violència envers les dones

El 25 de novembre és el dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Babord s'ha adherit al manifest unitari d'aquest 25 de novembre de 2017 i cridem a la participació en els actes organitzats a Vilassar de Mar per Viladona i altres col·lectius. I podeu participar en la campanya #JOTAMBÉ.

Continueu llegint ...

Acte 14-09-17: Feminisme i esquerres davant l'1-O

Aquest dijous dia 14 de setembre a les 19:30h en la Sala Galbany (c/ Sant Roc, 2-6), Babord organitza l'acte

El feminisme i les esquerres davant l'1-O

amb la participació de

  • Jaume Asens, tinent d'alcalde de Barcelona
  • Eulàlia Reguant, diputada de la CUP al Parlament
  • Gina Driéguez, historiadora i activista feminista
  • Alex Masllorenç, periodista i moderador de l'acte
Continueu llegint...

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes