La comissió d'educació, cultura i esport de Babord aposta per una societat viva, activa i creativa. Treballem per un poble viu i socialment just, per la defensa dels sectors més desafavorits i per una educació pública i de qualitat.

La comissió d'educació, cultura i esport té com a objectiu conèixer a fons la situació actual del poble, recollint les inquietuds de les persones i entitats de Vilassar, i impulsar propostes en els àmbits educatiu, cultural, esportiu i de lleure que permetin convertir el nostre poble en una Vila Educadora.

La nostra acció se centra en tres eixos bàsics:

  • Vila inclusiva, que promou el benestar i les oportunitats per desenvolupar-se i on ningú no en quedi exclòs, ja que entenem que la inclusió és un dret bàsic de tota la ciutadania.

  • Vila participativa i espai de convivència, diàleg i relació, amb una ciutadania compromesa, que s’involucra i participa activament en el projecte de poble (serà el nostre capital social).

  • Vila creativa, promovent la creació d’espais i l’activitat de col·lectius innovadors en els camps educatius, artístics, tecnològics i esportius

Si t’agraden aquestes idees, t’animem a participar en la construcció del nostre poble tal i com sempre l’has imaginat.

Vine!

 

bar lila gradient

Articles recents de la comissió d'educació, cultura i esports

Per què vam votar en contra de la moció de C's sobre finançament de llibres de text?

Babord sempre ha defensat una escola pública de qualitat i que tothom pugui accedir a l'educació independentment de la situació econòmica familiar.
En el ple municipal del passat dijous (20/10/2016) Ciutadans va presentar una moció on demanava «que en la dotación presupuestaria para el año 2017 y siguientes se contemple la financiación para crear y desarrollar el banco público de libros de texto». Babord va votar en contra i us volem explicar els motius.

Continueu llegint...

Moció per a la recuperació de monuments commemoratius (en preparació)

Per iniciativa d'en José Vargas, i amb la col·laboració del Centre d'Estudis Vilassarencs que ha aportat la documentació necessària, des de Babord estem preparant una moció sobre la recuperació dels monuments commemoratius de Vilassar de Mar que han desaparegut o han estat malmesos.

Pensem que aquest esborrany de moció es podria enriquir amb les aportacions i comentaris dels ciutadans i les entitats, així com els grups municipals. Per això fem públic aquest esborrany abans de presentar-lo en el registre municipal i esperem les vostres aportacions.

Continueu llegint ...

Segona reunió de coordinació del professorat

El passat 29 de febrer un grup de mestres de diferents escoles de Vilassar de mar i Cabrera ens vam reunir per analitzar propostes de coordinació per impulsar un projecte educatiu en el poble. Es va parlar d'organitzar un acte conjunt entre les escoles en el qual es fessin palesos els desitjos dels infants i els joves per al seu poble, un acte que podríem anomenar provisionalment "El poble que volem". També es van valorar propostes que ja s'han tirat endavant altres anys.

Convoquem una nova reunió per impulsar el projecte el dilluns 18 d'abril a les 8 del vespre. Feu la màxima difusió possible. Podeu trobar més informació si premeu el botó "Read more/Continueu llegint".

Continueu llegint

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes