Des de la comissió d'Educació, Cultura i Esport de Babord volem impulsar un projecte de vila educadora per a Vilassar de Mar (VdM). Aquest projecte es podria centrar en 3 aspectes o eixos:

1.- Vila inclusiva: VdM com a vila promotora de benestar i oportunitats vitals per desenvolupar-se: ningú no pot quedar-se despenjat (=la inclusió és un dret).
2.- Vila participativa: VdM com a espai de convivència, diàleg i relació, amb ciutadans compromesos en el projecte de poble, que participen activament. Aquesta participació i compromís serà el nostre capital social en una vila participativa (el capital social de VdM).
3.- Vila creativa: VdM com a espai d'innovació i creativitat.

Per això estem organitzant unes reunions mensuals, obertes a tota la ciutadania interessada en aquests aspectes formatius i de lleure. De moment, les reunions les estem impulsant des de Babord, però la nostra idea és que aquest col·lectiu de la Vila Educadora agafi entitat pròpia. 
text color vilaeducadora 

bar lila gradient

Articles recents de la Vila Educadora

6ª reunió Vila educadora

El passat dilluns 4 d'abril a les 20h, a l'Hotel d'entitats (carrer Sant Joan 34-36) vam fer la VI reunió de la Vila Educadora. No són reunions de Babord, sinó que estan obertes a tota la ciutadania.

Vam tractar, entre altres assumptes, sobre l'organització d'un acte sobre la historia de l'emigració i la immigració a Vilassar de Mar. I ja vam quedar per a la pròxima reunió, el dilluns 2  9  de maig a les 20h. Veniu a compartir idees i projectes!

Continueu llegint ...

La vila educadora

Des de la comissió d'Educació, Cultura i Esport de Babord volem impulsar un projecte de vila educadora per a Vilassar de Mar . Aquest projecte es centra en 3 eixos:

1.- Vila inclusiva: promotora de benestar i oportunitats vitals per desenvolupar-se; la inclusió és un dret).
2.- Vila participativa: espai de convivència, diàleg i relació; amb ciutadans compromesos que participen activament.
3.- Vila creativa: espai d'innovació i creativitat.

Per això organitzem unes reunions mensuals, obertes a tota la ciutadania interessada en aquests aspectes formatius i de lleure.

Continueu llegint ...

5ª reunió de la Vila Educacora (29/02/16)

El dilluns 29 de febrer de 20h a 21:30 vam fer a la Sala Roser Carrau la 5ª reunió de la Vila Educadora.
La convocatòria s'havia enviat a totes les direccions de les escoles i instituts de Vilassar de Mar i del Pla de l'Avellà. Van asitir unes 15 persones. Va sorgir una idea: preguntem als nens quin poble volen. És una proposta que s'ha d'elaborar. I ens emplacem a continuar discutint-la en una reunió pròxima (probablement el dilluns 11 d'abril a l'escola del Pla de l'Avella).

Read more

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes