Babord inicia un cicle de xerrades i debat sobre sobirania alimentària, econòmica, financera, feminista... El cicle s'agrupa sota el títol "Guanyem sobiranies: construïm república des dels municipis".

El primer acte serà sobre sobirania alimentària. Es farà20180503 acte sobiranies

el dijous 3 de maig a les 19h a la Sala Galbany (carrer Sant Roc, Vilassar de Mar)

amb el títol "Com defensar la sobirania alimentària" i comptarà amb la participació de

  • Nani Moré (Associació de Menjadors Ecològics),
  • Yago Calbet (dinamitzador agroalimentari)
  • Pep Riera (pagès i activista sindical i polític

El segon acte està previst pel 23 de maig 6 de juny i tractarà de sobirania i feminisme. Comptarà amb la participació del grup Histèrika Lilith de Vilassar de Mar i la Gemma Altell. A més estem pendents de confirmar la participació de la Sílvia Aldavert.

El tercer acte està previst pel juny i es centraria en la sobirania econòmica i financera.

A mida que confirmem les dates i ponents dels actes us anirem informant dels detalls.

Articles recents de la comissió de territori i sostenibilitat

Pel dret a l’habitatge digne a Vilassar de Mar

El 10è butlletí "Tot a Babord" que s'està repartint aquest dies pel poble està centrat en l'habitatge. En aquest número reflexionem sobre el dret a l'habitatge, expliquem que hem fet a l'Ajuntament (3 mocions i acords de pressuposts), proposem 5 objectius i 16 actuacions concretes, expliquem què són els desnonaments invisibles, i entrevistem a representants de la Xarxa d'Habitatge del Baix Maresme. Podeu llegir ací l'article de portada del butlletí.

Continueu llegint ...

Zones verdes: aparcar a la via pública, necessitat o caprici?

Ja podeu llegir l'article dels grups municipals de juliol 2018. Aquest mes ha triat el tema ERC-VdM diu Sí: "Zones verdes: aparcar a la via pública, necessitat o caprici?". Nosaltres no qüestionem les zones verdes, sinó com aquestes han estat implementades per part de l'equip de govern.

Continueu llegint ...

Amb una Rierada festiva, arribarà el bon temps. A l'estiu, diuen, tota cuca "sobreviu"

El tema de l'article dels grups municipals d'aquest mes va ser triat pel Grup Demòcrata, que va proposar: Ja ha arribat el bon temps. Tenim el poble preparat per gaudir-ne?"

L'article de Babord reflexiona sobre la necessitat d'una bona planificació i un treball continuat de tot l'any i assenyala els efectes negatius d'un ús intensiu i massiu de la franja costanera.

Continueu llegint ...

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes