Posició:
Administradora de la web de Babord
Adreça:
C/ Carme 28 Bis. -------- Si voleu contactar amb nosaltres, podeu omplir el "formulari de contacte" que apareix més avall (es desplega quan el premeu). En l'assumpte podeu posar el motiu principal del vostre missatge. L'explicació ha d'anar en la finestra "Missatge". Us respondrem tan aviat com puguem. Moltes gràcies pel vostre interès. *** Per a les subscripcions als butlletins electrònics i altres llistes de distribució de Babord, aneu cap al fons de la pàgina.
Vilassar de Mar
08340
Telèfon:
(del grup municipal) 93 754 24 00 (ext. 251, dilluns de 10h-12h)
Enviar un correu electrònic
(opcional)
Altres informacions:

Si voleu contactar amb nosaltres, podeu omplir aquest formulari. En l'assumpte podeu posar el motiu principal del vostre missatge.  L'explicació ha d'anar en la finestra "Missatge". Us respondrem tan aviat com puguem (caldrà que ens faciliteu una adreça de correu electrònic, ompliu la casella corresponent). Per evitar l'enviament massiu de missatges per part d'algun programa o robot, cal que marqueu la casella "No soc un robot" i que després trieu alguna de les imatges que us mostra el formulari. Si no les veieu bé podeu demanar altres imatges prement el botó de sota (fletxa corbada) o si no teniu bona vista, podeu demanar que us facin una prova de viva veu (cal prémer el símbol inferior amb els auriculars i us dictaran 4-5 xifres en anglès).

Per a les subscripcions als butlletins electrònics i altres llistes de distribució de Babord, aneu cap al fons de la pàgina.

 

bar lila gradient

Subscripció al butlletí electrònic (o modificacions de la subscripció, cancelacions...)

Si us voleu subscriure als butlletins electrònics de Babord, ompliu aquestes dades. Podeu inscriure-vos amb el vostre nom o podeu deixar els espais buits, però SÍ que ens caldrà una adreça de correu electrònic vàlida (on rebreu els butlletins electrònics). Per iniciar la subscripció, resolgueu l'operació matemàtica que us apareix més avall i premeu el botó «Subscriviu-vos». Uns minuts després, rebreu un missatge al vostre correu electrònic i haureu de confirmar la vostra subscripció a la llista de correu que hageu seleccionat. (*) Per a cancel·lar la subscripció premeu el botó «Modifica la subscripció». En els butlletins també us apareixerà una opció per anul·lar la subscripció.

... Tooltip

Si us plau, ajudeu-nos a evitar el correu brossa: resolgueu aquest càlcul matemàtic senzill!

captcha

() Camps obligatoris

×

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes