Enfortim el teixit social

 

El "RETORN SOCIAL" són accions de Babord de suport a diverses entitats i col·lectius que duen a terme activitats de caràcter social dirigides a la població de Vilassar de Mar.
Amb aquestes accions es col·labora en el finançament d'aquests projectes.

retorn logo

A qui va dirigit aquest "RETORN SOCIAL"?

A les entitats i col·lectius sense finalitat lucrativa que duguin a terme activitats de caràcter social adreçades a la gent de Vilassar de Mar.

D'on provenen aquests diners?

De les dietes que reben les regidores i regidors de Babord per l'assistència als plens municipals i les dietes que reben els consellers representants de Babord a la SA municipal. Aquestes dietes les donen a Babord; i una part es dedica al funcionament diari (actes, butlletins...) i una altra es destina a aquestes accions de "RETORN SOCIAL".

Quins projectes es finançaran?

Volem incentivar projectes que promoguin els valors defensats en l'ideari de Babord, entre d'altres:

  • la defensa de la igualtat i inclusió,
  • el suport als sectors més desafavorits econòmicament,
  • la defensa de l'espai públic, la mobilitat sostenible, la sobirania alimentària i la sostenibilitat
  • les experiències d'economia social i cooperativa

 

Consulteu en aquesta pàgina tota la informació relativa a les accions de "RETORN SOCIAL": quan s'inicien, com es pot participar-hi...

Articles recents del Retorn Social

Resolució 1ª acció de Retorn Social

El divendres 21 d'abril, de 17h a 18:30, al Casal Popular Atzari, es va fer l'acte de presentació i resolució de la primera acció de RETORN SOCIAL de Babord.

L'acte va consistir en una breu presentació del RETORN SOCIAL (a càrrec de les regidores de Babord) i la presentació dels 4 projectes (per part de cadascuna de les entitats participants).

Des de Babord, valorem molt positivament el fet d'haver pogut concretar aquesta iniciativa que forma part tant del nostre ideari com del programa electoral amb el què ens vàrem presentar a les darreres eleccions.

Continueu llegint ...

21/04/17 Acte de presentació i resolució de la 1ª acció de Retorn social

El divendres 21 d'abril a les 17h al Casal Popular Atzari, al Passeig dels Pins, farem l'acte de presentació i resolució de la primera acció de RETORN SOCIAL de Babord.
Es van presentar 7 projectes i s'ha fet una tria inicial de 5. L'acte consistiria en una breu introducció a càrrec de Babord i la presentació dels 5 projectes per part de les entitats participants. Després hi haurà una activitat per grups (col·laboració entre entitats, millora del RETORN SOCIAL...).

Us demanem la vostra assistència a fi de donar rellevància al projecte i conèixer les activitats que duen a terme les entitats participants.

Continueu llegint...

Retorn social de Babord 2017

Enfortim el teixit social

Amb el títol "RETORN SOCIAL", Babord inicia una acció per donar suport a entitats i col·lectius perquè puguin dur a terme activitats de caràcter social dirigides a la població de Vilassar de Mar. Destinarem un total de 3.000 € , amb un màxim de 1000 € per projecte. Les sol·licituds s'han de presentar abans de les 14.00h del diumenge 26 de març de 2017.

Continueu llegint...

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes