retorn logo El divendres 21 d'abril a les 17h al Casal Popular Atzari, al Passeig dels Pins, farem l'acte de presentació i resolució de la primera acció de RETORN SOCIAL de Babord.
A l'acció es van presentar 7 projectes d'àmbits molt variats (casals d'estiu, escoltisme, associacionisme, música, suport a malalts, tallers...) per un valor total de 5.917 €.  S'ha fet una tria inicial de 5 projectes per valor de 3.917 € i esperem ajustar-ho (als 3000 € disponibles) per consens entre les entitats quan celebrem l'acte públic (el procés participatiu recollit a les bases).

L'acte consistiria en una breu presentació del RETORN SOCIAL (a càrrec de Babord, 5-7 minuts) i la presentació dels 5 projectes (per part de cadascuna de les entitats participants, uns 5-7 minuts per projecte).
Després hi haurà una activitat per grups (20-30 minuts) on podem tractar els assumptes següents:
1. Consens entre les entitats pel que fa al repartiment d'aquesta acció (l'import destinat per part de Babord és de 3.000€ i el cost total dels cinc projectes és de 3.917€.
2. Possibles col·laboracions entre les entitats participants.
3. Punts forts i febles de l'acció RETORN SOCIAL i propostes de millora.

Abans de l'acte, les entitats disposaran d'una taula on fer difusió de les seves activitats i atendre al públic.
Us demanem la vostra assistència a fi de donar rellevància al projecte de RETORN SOCIAL  i poder difondre les activitats que duen a terme les entitats participants.

* D'acord amb la Directiva Europea 2009/136/CE, us informem que aquest lloc web utilitza galetes o cookies. - * - Els marcs de Facebook i Twitter afegeixen galetes i trackers (recomanem que bloquegeu les galetes de tercers=d'altres llocs). - * - Podeu acceptar l'ús de galetes prement aquest botó Llegeix la nostra politica de galetes